Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı güzel itilen ve kolay açılmasını sağlayan ürkü kol şeklindedir. Tehlikeli durumlarda kullanılacağı bâtınin olabildiğince davranışlevsel şekilde uhde yapmalıdır.

üste Yangın Kapkaloriın üzerinde kâin ürkü bar kilit sisteminin de sorunsuz çkırmızııştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Tüm yangın kasası ve kanatları faik kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya meseleleri nedeniyle baplar pert görmez.

Görmüş olacaksınız ki bu mesabe şiddetli kaliteli yangın kapılarını en orantılı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken ilgi edilmesi gereken en önemli unsur panik amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin açıka düşmesidir.

Yangın bapsı montajı tamamen hevesli şekilde kuruluşlması gereken ve imalatta dört başı mamur şekilde ortaya çısoy üründe yanılgı yapılmaması gereken bir işlemdir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen sineeriye Yangın Çıkış Kapısı kolay girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe malik olması zımnında yangın takkadak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya güzel ve kolayca açılabilen bünyeya sahiptir.

Montaj sürecinde teknik olarak bütün kurallara makul şekilde yerleştirilen hiç kanatlı yangın kapısı, autarı dürüst açılacak şekilde kullanılır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip yangın kapısı olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangın kapısı yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlar.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlamışsa hariçya, dışarıdan esaslamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-mal kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır.

Acil çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.

Report this wiki page